design a website for free

Actuele persberichten

Datum: 22 januari 2018

Afgelopen weekend bracht de CDA fractie een bezoek aan de buurt rond het voetbalveldje achter de sporthal. Jarenlang hebben buurtbewoners rond het veldje geklaagd over de overlast die jongeren daar veroorzaakten.

Datum: 22 januari 2018

Terwijl in de Vlietwijk steeds meer zichtbaar wordt dat waterberging niet zomaar op orde is spraak de politiek over het rapport van de Rekenkamercommissie (RKC); “Onderhoud en vervanging rioleringen”

Datum: 22 januari 2018

Bij veel bewoners van een deel van de mooi opgeknapte Vlietwijk bestaat irritatie over ´de fietspadknip´ in de vroegere doorgaande route aan de Antonie van Leeuwenhoekkade en het daar nu ingevoerde eenrichtingsverkeer. 

Datum: 16 januari 2018

Het heeft even geduurd maar het resultaat van de renovatie van de Vlietwijk mag er zijn. Wie door de opgeknapte Vlietwijk fiets of rijdt ervaart het grote verschil met de situatie van vóór de opknapbeurt.

Datum: 31 december 2017

De dienstverlening van het uitvoerend bedrijf van de werkorganisatie van de gemeente Voorschoten en van de brandweer zijn van onschatbare waarde voor de inwoners ...

Datum: 15 december 2017

De komende jaren moet Voorschoten krachtig met andere gemeenten samenwerken voor een stevige impuls aan de doelstelling dat er in 2050 een regio is die energieneutraal is.

Datum: 5 december 2017

Het CDA Voorschoten is blij met het besluit om € 40.000,- beschikbaar te stellen aan Leergeld Voorschoten. Helga Dulfer: ‘Het CDA vindt het belangrijk dat iedereen in Voorschoten kan meedoen in de samenleving, dat geldt met name voor jonge kinderen.

Datum: 30 november 2017

Afgelopen woensdag sprak Monique Lamers namens de Voorschotense gemeenteraad in bij de Provincie Zuid Holland. Hier pleitte ze namens de raad voor maatregelen tegen de geluidsoverlast van de A4.

Datum: 11 november 2017

Als reactie op de door van de Voorschotense raad vastgestelde begroting heeft de Provincie Zuid Holland het preventieve toezicht op de financiën van de gemeente weer omgezet in het normale toezicht achteraf.

Datum: 11 november 2017

Alles op alles zetten op dat het zwembad Wedde open blijft. Die teneur klonk duidelijk door in de bijdrage van Rene Zoetemelk namens de CDA-fractie tijdens de Algemene Beschouwingen over de Programmabegroting 2018-2021.

Datum: 11 november 2017

"Voorzitter, we staan misschien wel voor de belangrijkste begroting die we in Voorschoten ooit hebben vastgesteld..."

Datum: 30 oktober 2017

De ALV van het CDA heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 vastgesteld. De lijst wordt aangevoerd door huidig fractievoorzitter René Zoetemelk.