create a website for free


MEER DAN OOIT VOORSCHOTEN!

CDA VOORSCHOTEN, 
WIE ZIJN WIJ? 

Een CDA fractie met 4 ervaren raadsleden, 2 burgerraadsleden, een enthousiaste wethouder en een actief bestuur. Maar vooral mensen die voor u klaar staan. Wilt ergens aandacht voor vragen bij de Voorschotense politiek of meer willen weten over het CDA Voorschoten, neem contact met ons op!

We komen graag in gesprek.

Continue zichtbaar

Continu gaan we met mensen in gesprek om precies te weten water er speelt in het dorp. Bijvoorbeeld door werkbezoeken of acties waarmee aandacht vragen voor onderwerpen die we belangrijk vinden. Bekijk onderstaande videos voor een impressie.

Eindejaarsactie hulpdiensten

Duur:  1:00 min | Releasedatum: 29 december 2017

De dienstverlening van het uitvoerend bedrijf van de werkorganisatie van de gemeente Voorschoten en van de brandweer zijn van onschatbare waarde voor de inwoners van Voorschoten. Van deze belangrijke organisaties wordt juist rond Oud en Nieuw extra veel gevraagd. Fractie- en bestuursleden van het CDA Voorschoten hebben traditiegetrouw oliebollen uitgedeeld bij het uitvoerend bedrijf en de brandweer.

Kerststerren voor Voorschoten ouderen

Duur:  1:23 min | Releasedatum: 16 december 2017

Ieder jaar rond Kerst en de jaarwisseling gaat het CDA Voorschoten langs bij hulpverleners, vrijwilligers en ouderen om ze een hart onder de riem te steken. Op zaterdag 16 december bezorgden CDA-ers kerststerren bij ouderen. René Zoetemelk: “Het mooie van ons dorp is dat iedereen zich er thuis voelt. Dat moet ook zo blijven als je ouder wordt. Eenzaamheid komt echter ook in Voorschoten voor en met onze kerststerrenactie willen we laten zien dat een bezoekje, hoe kort ook, voor ouderen heel belangrijk is.”

Bezoek aan Uitvoerend Bedrijf

Duur:  2:11 min | Releasedatum: 23 juni 2017

Op 23 juni 2017 bezocht het CDA het uitvoerend bedrijf van Voorschoten-Wassenaar. We zijn trots op het werk dat ze leveren op het gebied van reinigingsdiensten en groenvoorzieningen.

Moederdagactie

Duur:  1:39 min | Releasedatum: 13 mei 2017

Ieder jaar is op de zaterdag voor Moederdag het CDA in het dorpscentrum om rozen uit te delen. Een mooi gebaar en ook dit jaar was het weer een groot succes. De honderden witte rozen waren binnen 2 uur uitgedeeld.

René Zoetemelk: “We zetten ieder jaar, de dag voor Moederdag, moeders van Voorschoten in het zonnetje met een prachtige roos met mooie positieve boodschap. Daarbij vragen we ook gelijk of onze dorpsgenoten actief willen worden bij het CDA want medestanders die geven om Voorschoten zijn altijd welkom.”

Eindejaarsactie 2016

Duur:  1:41 min | Releasedatum: 31 december 2016

Op 31 december 2016 hebben raadsleden van de CDA fractie oliebollen uitgedeeld aan de hulpdiensten in Voorschoten; de politie, brandweer en het uitvoerend bedrijf. Hulpdiensten zetten zich altijd extra in rond de jaarwisseling, die mochten wel eens in het zonnetje gezet worden.